:: forsiden
     :: drilltroppen
     :: nyheter
     :: galleri
     :: lagene
     :: sitater
     :: linkerTre av aspiranter... rettelse... Tre av drillgardister

Så kom også befrielsen for våre kjære "aspiranter". Det er over nå, dere får aldri muligheten til å gå i takt igjen, finne slaget, spitte, vaske og herske. Ja for hersking har det blitt en del av etter at drilltropp 2007 dimmet 7. september. Dere fikk da lov til å bli igjen i leiren tre måneder for å være med på utdanningen av drilltropp 2008. Til vår andres glede fikk også dere oppleve skytebane 34 langt oppe i skogen, gass-bua og vernemaskedrill. (Men dere slapp UB-korp Hasdal). Dere fikk til og med en ekte skyteepisode med på kjøpet, som heldigvis gikk veldig bra. Hva skulle drilltropp 2008 vært uten Sersjant Veie?

Dere har fått hersket på vask, antrekk og holdninger. Alt dere måtte tåle under vårt regime har dere kunne sluppet løs på neste generasjon. Har det ikke vært godt? Kristiansen ryktes for å være værst å ha på inspeksjon av indretjeneste, kanskje ble han den nye Nyhagen. Neppe, men vi tror fortsatt at dere ga ordentlig fra dere.

Madsstuen, Figenschou, Kristiansen, Bråte, Norum og Aabol. Dere skal alle ha TAKK for bidraget til drilltropp 2007, dere gjorde det mulig å gå en hel sesong uten hull i blokka, samtidig bidro dere med lyd, snert, treffe på slag, humor og masse masse mer. Kanskje dette ikke blir høydepunktet i livet deres, men en liten "høydare" har det vært.

Tankene våres går til dere når dere står på siste oppstilling og Løytnant Svelstad kommanderer tre av og rusler inn på kontoret sitt med Veie og Tøge hakk i hel. Det blir kanskje ikke like tårevått med bare 6 gardister som når 32 gardister dimmer, men en merkedag er det uansett. Dere kan godt tro at det sivile liv vil være godt og bekymringsløst. Men da tar dere feil, savnet til gamle vaner, mat på bordet, oppstilling og orden rundt deg kommer før du aner.

Velkommen til det sivile helvete!

Dimmiter!

Skrevet av Drillgardist, nå sivilist Kjensli


:: tilbake

Copyright 2007 Drilltropp 2007 All Rights Reserved